//cdncn.goodao.net/taili/861a936b1.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/3b64b97d.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/8d594c02.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/75e4fbb3.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/2dcf0a8b.jpg
Koleksi jacob delafon
sentuhan méwah sareng harmoni di pedalaman sareng séri tren tina desainer pangsaéna.
Floor Socket
Floor Socket

100% dilakukeun dina france

tentang Kami

Taili Industrial Co, Ltd nyaéta perusahaan gabungan bareng-stock nasional di Cina, ngalaksanakeun R&D, manufaktur sareng perdagangan.

Perusahaan na nuju ngajaga konsép "usaha, usaha, perintis, pangembang" anu meunang pasar sareng klienna ngalangkungan produk inovatif sareng kualitas luhur saprak taun ngadegna 1984. perusahaan ayeuna parantos ngadaptarkeun modal 110 juta yuan, langkung ti 2,000 karyawan sareng ampir 50,000 pabrik pasagi pabrik standarisasi.

Aya rébuan agén sareng langkung ti 50,000 distributor anu perenahna nasional-lega.

Floor Socket tingali deui
minggu pilih
Warta anu pikaresepeun, nawaran anu panas sareng koméntar ahli.
asbofp nedeland
Spésialis dina nyusun kamar mandi nganggo pipa sareng parabot.