TENTANG KAMI

Taili Industrial Co., Ltd.

Hiji korporasi gabungan-lega nasional di Cina, ngalaksanakeun R&D, manufaktur sareng perdagangan.

12

Saha Kami

  Taili Industrial Co, Ltd. korporasi gabungan-lega nasional di Cina, ngalaksanakeun R&D, manufaktur sareng perdagangan.

   Perusahaan na nuju ngajaga konsép "usaha, usaha, perintis, pangembang" anu meunang pasar sareng klienna ngalangkungan produk inovatif sareng kualitas luhur saprak taun ngadegna 1984. perusahaan ayeuna parantos ngadaptarkeun modal 110 juta yuan, langkung ti 2,000 karyawan sareng ampir 50,000 pabrik pasagi pabrik standarisasi. Aya rébuan agén sareng langkung ti 50,000 distributor anu perenahna nasional-lega.

Naon Urang Henteu

   Usaha utama Taili ngalibatkeun langkung ti 2000 produk anu ditetepkeun dina 9 bagean nyaéta: switch, stop kontak, sirkuit sirkuit, alat aksés wiring, alat pamanas mandi, kipas angin, pencahayaan, alat éléktronik sareng automasi bumi. Produk ieu diékspor ka Éropa, Afrika, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Rusia, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Kualitas produk anu hébat, kamampuan saé R&D sareng pangiriman pesenan gancang henteu ngan ukur pangakuan populér tina firma multinasional tapi ogé ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng aranjeunna.

15
18

Naha Pilih US

Taili tetep mekar sareng ningkatkeun produktivitasna dina waktosna. Dumasar fasilitas sareng peralatan anu saé pisan sareng otomatis, Taili henteu pernah lirén dina ngarobih deui otomatisasi sareng manajemén modéren. Unggal produk kedah ngaliwat sababaraha prosedur produksi standarisasi sareng pamariksaan. Unggal anggota Taili bakalan nengetan unggal detail ngeunaan produk sareng kualitas na. Aya sababaraha sertifikasi anu parantos kasumpingan sareng ditampi ku Taili kalebet "CCC", "CB", "CE", "TUV", "VDE", "NF" sareng "SAA". Salaku tambahan, Taili parantos kénging gelar "Enterprise Teknologi Nasional", "Zhejiang Product Famous Brand", "Customs AEO Advanced Certification Enterprise" sareng sks séjén.

Pangarahan Pangembangan

    “Dumasar jalma sareng bakat; kameunangan pasar nganggo mérek; maju ngaliwatan inovasi; ngembang kana kapercayaan. Nalika ningkatkeun sareng ningkatkeun tim R&D na, fasilitas Taili ogé ngembangkeun sareng promosi sistem manajemén sareng kamampuan R&D. Institusi riset perusahaan parantos nampi persetujuan ti pamaréntah propinsi. Taili terus maju dina diversifikasi, branding sareng ékspansi. Bahkan dina période khusus, Taili sok percaya yén Taili bakal terus maju sareng mitra pikeun ngatasi halangan-halangan na pikeun mawa kamulyaan dumasar kana kualitas luhur sareng palayanan hébat.

16