• British Standard BS1D Series

    Inggris Standar BS1D Series Inggris

    Siri BS1D sareng standar standar Inggris, seri énggal anu dikembangkeun ku TAILI INDUSTRIAL CO., LTD. Kualitas luhur sareng nganggo CE, BS, sertifikasi GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Rarancang ageung pisan anyar anu tanpa kerangka pigura. Platform payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klipna stop kontakna didamel tina gangsa fosfor, anu ...
  • British Standard BS1C Series

    Inggris Standar BS1C Series Inggris

    Seri BS1C séri sareng standar standar Inggris, seri énggal anu dikembangkeun ku TAILI INDUSTRIAL CO., LTD. Kualitas anu luhur sareng nganggo CE, BS, sertifikasi GCC, garansi mangrupikeun 10 taun payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas luhur sareng Zinc Metal. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé ...
  • British Standard BS1B Series

    Inggris Standar BS1B Series Inggris

    Siri BS1B sareng sénter standar Inggris, seri énggal anu dikembangkeun ku TAILI INDUSTRIAL CO., LTD. Kualitas anu luhur sareng nganggo CE, BS, sertifikasi GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Héplok payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng kaca Tempered. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakter conductivit listrik anu hadé ...
  • British Standard BS1A Series

    Seri Inggris BS1A Series

    Siri BS1A sareng standar standar Inggris, seri énggal dikembangkeun ku TAILI INDUSTRIAL CO., LTD. Kualitas sareng nganggo CE, BS, sertifikasi GCC, garansi nyaéta 10 taun BS1A séri séri sareng stop kontak mangrupikeun séri dasar BS switch anyar sareng stop kontak. Jalur payun di bumi dijadikeun bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klipna stop kontakna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan ...
  • Triumph

    Triumph

    Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi, garansi mangrupikeun 8 taun payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan stainless steel kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.
  • Exceed

    Hasilna

    Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi, garansi mangrupikeun 8 taun payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan stainless steel kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.
  • B.S. Klite

    BS Klite

    Suis sareng stop kontak Inggris, Kualitas tinggi sareng nganggo sertifikasi CE, BS, GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Jalaran payuneun séri ieu didamel tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas top, bahan plating ngajantenkeun penampilan langkung endah. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Si p ...
  • B.S. Keynes

    Keynes BS

    Suis sareng stop kontak Inggris, Kualitas tinggi sareng nganggo sertifikasi CE, BS, GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Jalaran payuneun séri ieu didamel tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas top, bahan plating ngajantenkeun penampilan langkung endah. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Si p ...
  • B.S Morries

    Ngalamut BS

    Suis sareng stop kontak Inggris, Kualitas tinggi sareng nganggo sertifikasi CE, BS, GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Jalaran payuneun séri ieu didamel tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas top, bahan plating ngajantenkeun penampilan langkung endah. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Si p ...
  • Audi

    Audi

    Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi sareng nganggo sertifikasi CE, BS, GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Jalaran payuneun séri ieu didamel tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas primér. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.
  • Aspect

    Aspék

    Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi, garansi mangrupikeun 8 taun payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan stainless steel kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.
  • Apex

    BABAS

    Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi sareng nganggo sertifikasi CE, BS, GCC, garansi mangrupikeun 10 taun Jalaran payuneun séri ieu didamel tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas primér. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.