Éropa Spyro


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Saklar standar sareng Éropa. Kualitas sareng CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun

Plat hareup tina séri ieu dilakukeun tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur sareng logam séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun.

Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali.

Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 10000 kali.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami