• European Spyro

    Éropa Spyro

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Splendor

    Éropa Splendor

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Rhyme

    Sajak Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Opple

    Opple Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Omen

    Omen Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Olin

    Éropa Olin

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Nova(Plastic)

    Nova Éropa (Plastik)

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Nova

    Nova Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Laluna

    Laluna Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng bahan séng. Seri kelas Luhur ieu tiasa nyayogikeun unggal sarat anjeun. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina gangsa fosfor, anu ngagaduhan karakteritas konduktivitas listrik sareng las ...
  • European Jewel

    Jewel Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas anu luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng kaca tempered. Struktur modular, DIY, garansi gampang. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip soketna didamel tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisit tahan ...
  • European Compas

    Compas Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas anu luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng kaca tempered. Pigura dijieun tina logam. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Plu ...
  • European Brightness

    Kacaangan Éropa

    Saklar standar sareng Éropa. Kualitas anu luhur sareng nganggo CE, TUV, sertifikasi NF, garansi mangrupikeun 10 taun Pelat payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan PC panyalindungan lingkungan kelas primér sareng kaca tempered. Pigura dijieun tina logam. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Plu ...
12 Teras> >> Halaman 1/2