Hasilna


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Switch sareng stop kontak standar Inggris, Kualitas tinggi, garansi nyaéta 8 taun

Platform payuneun séri ieu dilakukeun tina bahan stainless steel kelas luhur.

Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali.

Klip stop kontak dijieun tina tembaga fosfor, anu gaduh karakteritas konduktivitas listrik anu hadé sareng élastisitas tahan. Operasi plug-in ngaleuwihan 30000 kali.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami