• European standard

    Standar Éropa

    Switch kalis air Éropa standar sareng kotak stop kontak. IP55, Kotak waterproof tiasa ngumpul sareng modél standar Éropa urang, anu tiasa lulus tes CE, TUV, NF. garansi mangrupikeun 5 taun Jalaran frontplate didamel tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur. Ipis pisan, sederhana sareng luhung. Teu dipikabutuh pikeun muka kotak sawaktos anjeun pareum saklar. 
  • British Standard

    Standar Inggris

    Suis anti standar standar Inggris sareng stop kontak. IP66, switchna parantos ngagaduhan CE, sareng kotak kalis cai sénsor tiasa ngumpul sareng stop kontak BS kami, anu tiasa lulus BS, tes GCC, garansi mangrupikeun 5 taun payunplate didamel tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur. Hubungan switch didamel tina bahan aloi perak anu berkualitas tinggi. Operasi on-off ngaleuwihan 40000 kali. Kantong BOX didamel tina bahan PC perlindungan lingkungan kelas luhur.